Vad är CoolSculpting?

CoolSculpting är en skönhetsbehandling som inte kräver ett kirurgiskt ingrepp. Metoden är utvecklad i USA och går ut på att dina fettceller avlägsnas genom nedkylning. Genom att cellerna kyls ner kan kroppen nämligen bryta ner de.

CoolSculpting är alltså en metod som hjälper kroppen att starta en helt naturlig process som avlägsnar fett. Många som väljer CoolSculpting blir mycket nöjda med resultatet. Upp till 25 % av de fettdepåer du har i kroppen försvinner permanent efter behandlingen.

Vi välkomnar dig

För oss är det viktigt att du känner dig välkommen hos oss. Vi inleder ditt besök på vår klinik med att ha en dialog med dig där du får chansen att ställa eventuella frågor.

Vår kunniga personal är utbildad och certifierad. Självklart utgår de alltid utifrån dina behov och önskemål. Det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg och bekväm när du gör en behandling hos oss. Ring oss redan idag och boka en tid!

Ett yttre som avspeglar ditt inre

Om du vill unna dig själv en behandling är du varmt välkommen till oss. Här kan du koppla av samtidigt som vi tar hand om dig och din kropp. Vi kan helt enkelt hjälpa dig med att få ett yttre som gör att även ditt inre kan må bra. Att göra en behandling hos oss kan med andra ord göra under för ditt psykiska mående. Varmt välkommen till oss redan idag!